Toimiva SSL-sertifikaatti mistä SSL sertifikaatti

Organization Validation (OV) SSL-sertifikaatit. Organization Validation (OV) SSL-varmenteet myönnetään vain kun sertifikaattihakija omaa oikeuden hakemaansa URLiin. Lisäksi myöntäjäauktoriteetti tutkii organisaation oikeellisuutta tietyllä tarkkuudella. OV-SSL varmenteen organisaation tiedot näkyvät myös sertifioinnin osoituksena kun osoitekentän lukkoa klikataan. Tämä seikka on ostajalle ja nettisivulle lisäturva, että käyttäjä on tekemisissä oikean tahon kanssa tätä verkkosivua käyttäessään. OV-varmenteen haku kestää yleensä muutaman päivän, kun kaikki materiaali on heti valmiina toimitettavaksi CA:lle heti haun yhteydessä, myöntäminen saattaa tapahtua jo reilussa vuorokaudessa.

Minkä takia tiedostopalvelimella on syytä olla SSL-sertifikaatti. Wikipedia sen sanoo: Verkkokauppaa varten hyödyllinen ominaisuus on SSL varmenne, joka suojaa asiakkaan ja verkkokaupan välisen liikenteeseen." Mutta myös muun trafiikin mm. verkkosivusi sisäänkirjautumissivun, email-palvelimen, kaiken liikenteesi matkoilla jne. Vakio yhteys tänään, esim. Googlen suosittelemana, olisi https. ssl lisää turvan muun muassa kirjautumiseen, silloin kun verkossa annetaan käyttäjätunnus ja/tai salasana. Kirjautuminen on pakollista sivustolla ainakin silloin kun sitä ylläpidetään ja sen vuoksi toimiva varmenne on niin tärkeä osa sinunkin yrityksen tietoturvaa.

Miksi ssltoimii? EV-sertifikaattien myöntämiseen liittyy toinen säännöstö ja se koskee myöntäjäauktoriteettia, jolla on oikeus myöntää EV-sertifikaatti. Kaikki EV-sertifikaatteja myöntävät CA:t auditoidaan ensin. Tästä on helppo nähdä minkä takia vihreän selaimen osoitekentän aktivoiva EV-sertifikaatti on niin arvostettu. EV-varmenteiden määrät ovatkin kasvaneet 300%. Suosituksemme sinulle on: EV sertifikaatti. Huomaathan myös, että jo muutenkin edulliset hintamme ovat vieläkin matalammat kun ostat varmenteen enintään 4:ksi vuodeksi kerrallaan.

HTTP 403

Organization Validation (OV) SSL-varmenteet. Organization Validation (OV) SSL sertifikaatit myönnetään vain kun sertifikaatin hakija omaa kiistattoman hakemaansa URLiin. CA myös tutkii yrityksen tietyllä tarkkuudella. OV-SSL varmenteen saaneenorganisaation tiedot näkyvät myös sertifioinnin osoituksena kun lukkoa klikataan. Tämä seikka on ostajalle ja nettisivulle myönteinen lisäturva, että käyttäjä on tekemisissä oikean tahon kanssa verkkosivua käyttäessään. OV-varmenteen saaminen kestää yleensä muutaman päivän, kun kaikki materiaali on heti valmiina toimitettavaksi CA:lle heti haun yhteydessä, saaminen saattaa tapahtua jo reilussa 24h sisällä.


There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki